Urban Oasis, Apartment in Beito

IMG01
This is an urban oasis, a sanctuary place where we hope to balance the couple’s busy lives in Taipei. The beautiful mountains surrounds the apartment has inspired us to design a fluid space and bring the natural landscape into the interior. Without moving a single partition, the original 3-room layout of the 22-year old building is kept, with additional storage space and walk-in closet. To utilize every corner, left over spaces in kid’s bedrooms have turned into study and reading zone. By the window, a soft and silky seating area is designed to slow down everyone’s pace and allow the enjoyment of the beautiful view. The open plan encourages the conversation between different living spaces, forming a warm-hearted urban oasis for the family.

IMG02

IMG05

IMG06

IMG07

IMG08

IMG09

IMG10

IMG11

IMG12